Betingelser for bruk av foto

Fordi det er forskjellige eiere på forskjellige bilder, er det forskjellige betingelser. Hvis det fotogalleriet du ønsker å bruke et bilde fra er merket med festningsverk.no gjelder betingelsene nedenfor. Hvis fotogalleriet er merket med et navn, så må du klikke på navnet for å kunne sende en e-post til eieren av bilde. Eieren av bilde vil gi deg betingelsene på forespørsel. Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema hvis du har spørsmål.

Betingelser for bruk av bilder som er merket "FESTNINGSVERK.NO"

Skolearbeid: Hvis du ønsker å bruke våre foto til skolearbeid, kan du gjøre det uten noen form for skriftlig avtale eller gebyr. Bildene må ikke redigeres og festningsverk.no må oppgis som kildehenvisning.

Internettsider:

Våre bilder kan brukes vederlagsfritt på alle internettsider under forutsetning at det ikke er en politisk nettside. Bilde må ikke redigeres og festningsverk.no, må oppgis som kildehenvisning. Det er selvsagt meget hyggelig hvis du legger opp en link til festningsverk.no og sender en e-post til informasjon. Bruk av våre bilder i politisk sammenheng blir politianmeldt.

Bøker, aviser, magasiner og andre trykksaker:

Hvis du ønsker å bruke noen av våre bilder til bøker, aviser, trykksaker og film må du ta kontakt med oss. Fortell kort om hva du ønsker å bruke bilde til. Hvis du ønsker å bruke bilde til noe av militær/lokalhistorisk karakter er vi behjelpelige, men avtale og betingelser oppgis på forespørsel. Bilder må IKKE brukes uten avtale. Vi har alle våre bilder i høy oppløsning som egner seg for trykk og film.

Politikk, NRK og TV2 er boikottet:

Vi låner ikke bort bilder til politiske trykksaker. Produsenter som lager materiale for NRK eller TV2, kan IKKE bruke våre bilder. Dette fordi begge kanalene har tidligere har brukt våre bilder uten avtale. Har du spørsmål vedrørende bruk av våre bilder så ta kontakt med oss.

Disse betingelsene gjelder kun de bildene som er merket festningsverk.no. Hvis bilde du ønsker å bruke er ikke er merket med festningsverk.no, må du klikke på navnet til eieren som er oppgitt i fotogalleriet.

Filmklipp fra Festningsverk.no

Del denne siden på facebook

Siste nytt fra Festningsverk.no

Nyheter

Tysk marine i Oslo 1941

januar 18, 2020

Slik har du ikke sett den tyske marine! I dette fotogalleriet publiserer vi en rekke bilder som stammer fra en tysk marinegast som var i Oslo 1941. De fleste bildene bærer preg av fritid, sjø og sol. Selv om det var...